My holiday until now #4

Hallo lieve lezers van mij :). Misschien is het jullie opgevallen dat er afgelopen maandag geen artikel online is gekomen, heel bewust! Ik moest namelijk leren voor mijn theorie-examen voor mijn rijbewijs, SPANNEND! Hij is inmiddels geweest en ik weet ook of ik gezakt ben of niet, maar dat bewaar ik voor een ander artikel. Spanning en sensatie hè mensen.

13 augustus

Vandaag heb ik mij door het boek ‘Noodlot’ heen moeten bijten. Het is voor mij een verschrikkelijk langdradig boek, maar nog best oké voor de Nederlandse-boeken-van-die-tijd-termen als je snapt wat ik bedoel…

Verder was vandaag niet zo boeiend, vooral genoten van de rust en ’s avonds hebben we spelletjes gespeeld :). Tussen neus en lippen door heb ik vandaag ook weer een hoofdstuk van mijn theorieboek doorgenomen.

14 augustus

Een nieuw boek, dus vond ik het vermelden van deze dag waard. Ondanks dat ik vrij weinig tot bijna niks heb uitgevoerd vandaag.

Het boek dat ik las was ‘Zwaar verliefd’. Echt een héérlijk zomerboek, je bent er zo doorheen en ja ik vind het helemaal leuk! Het zal je dan ook niet verbazen dat ik deze in één keer uithad.

15 augustus

Dit is wel een dag dat ik wat heb uitgevoerd. Ik wilde al een tijdje een tweepersoonsbed maar ik vond mijn eenpersoonsmatras te lekker liggen dus vertikte ik het om een tweepersoonsbed te nemen. Na heel veel te hebben getwijfeld, heel veel keer te hebben geswitcht van mijn beslissing heb ik het toch gedaan.

Een aantal jaren terug kreeg ik een slaapbank voor mijn verjaardag, gewoon omdat ik dat al een lange tijd wilde. Na 1,5 jaar verdween die naar de zolder want ik had niet genoeg ruimte voor mijn Playmobil, hahah!

Vandaag hebben we mijn bed uit elkaar gehaald en op marktplaats gezet. Dat was nog even een dingetje zeg! De schroefjes vielen de in de openingen, dus zeg maar in de omlijsting van mijn bed. Gelukkig kregen we er met een hoop heen en weer geschuif en met behulp van een paperclip de schroeven er weer uit.

Daarna hebben mijn ouders mijn slaapbank geplaatst en heb ik mijn kamer dus even geordend. Hierna gingen we snel naar de bieb en heb ik een overtrekhoes gekocht want die had ik dus niet in tweepersoonsformaat ;).

20180828_131714

Die avond begon ik in het boek ‘Als ik blijf’ wat een serie is van twee boeken en ik raad hem je aan, écht waar!

16 en 17 augustus

Tja wat zal ik zeggen… 16 augustus heb ik ‘Als ik blijf’ uitgelezen, daarna ben ik in één ruk doorgegaan in ‘Wacht op mij’ wat het vervolg van ‘Als ik blijf’ is. Ik blijf erbij, ik raad hem je echt aan. Twee boeken in minder dan 24 uur uit, hoppa!

17 augustus begon ik in ‘De flirtcursus’. Dit is ook weer zo’n heerlijk ontspanboek!

18 augustus

Vandaag ging ik treinreizen. Dit stond al ruim een maand gepland en hier had ik mij dan ook zeker op verheugd! Een dag vol humor, eten, haasten en nog véél meer humor! Wil je hier het hele verslag van lezen en de foto’s van die dag zien? Klik dan even hier want ik ga niet nog een keer alles uitschrijven hahah!

Na deze ontzettend lange dag had ik besloten om zondag helemaal niks meer te doen. Ik zou alleen nog maar wat gaan lezen verder niks… Dit is mij aardig gelukt al zeg ik het zelf hahah!

Verder vertel ik er even bij dat ik deze week naast al het luie gebeuren ook vooral hard heb geleerd voor mijn theorie-examen… Maar ja, daarover later meer ;).

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s