My holiday until now #5

Enjoy medemblik

Week vijf alweer… Het leuke is dat op het moment dat dit artikel online komt mijn eerste schoolweek alweer is aangebroken. Jaar 5 staat op de planning, het einde komt al in zicht, nog maar twee jaar! Ik ga opendagen af, maar eerst maar eens dit jaar door zien te komen, of nog beter: dit artikel.

20 augustus

Vandaag heb ik niet zoveel uitgespookt. Vooral weer veel gelezen dus de laatste bladzijde van het boek ‘De flirtcursus’ heb ik ook weer bereikt. Dit is zo’n feel good boek als je het mij vraagt ;).

21 augustus

Vandaag ging ik met mijn moeder, opa en mijn zusje naar Medemblik. We zijn hier en daar een winkel ingelopen, waaronder de Stumpel. Nu had ik natuurlijk weer eens geen mobiel bij me dus kon ik mijn gewoonte niet voortzetten. Het is namelijk zo dat als ik naar de Stumpel ga en ik een leuk boek zie, dan maak ik daar een foto van zodat ik hem onthoud. Gelukkig mocht ik mijn opa zijn telefoon gebruiken :).

Na de Stumpel zijn we wat gaan drinken in een restaurantje. Ik nam een kruidenthee, die was toch een partij lekker en een wafel met warme aardbeien! Wat echter best jammer was is dat de aardbeien uit blik kwamen… Niet helemaal wat ik had verwacht, maar die thee compenseerde dat dan weer!

22 augustus

Vandaag heb ik een prachtig mooi boek uitgelezen. Het heeft mij laten nadenken over bepaalde aspecten in het leven en ik vind het moraal achter dit boek gewoon echt niet te omschrijven… Niet getreurd hier komt nog een artikel over online hoor!

24 en 25 augustus

Deze dagen had ik een cursus voor mijn theorie-examen. Vrijdag duurde die maar drie uurtjes, zaterdag was het echter 6 uur. Beetje jammer…

theorie examen

Ik ben allerlei leuke mensen tegen gekomen en heb dus lekker gesocialized. Wat kan dat toch heerlijk zijn!

Zaterdag avond ging ik oefen examens maken en ik stresste hem helemaal! Ik had ineens van alles fout en wist niet meer wat ik moest, tot tranen aan toe… Met mijn moeder heb ik allerlei filmpjes gekeken op YouTube en ik de volgende dag zou ik het nog een keer proberen.

Ja hoor, ik werd wakker en ik pakte een oefenexamen en ik had de smaak weer te pakken, yeah!

Dit was week vijf in een vogelvlucht, een leuke maar drukke week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s