My holiday until now #6

purmerend

Ondertussen is de tweede week van school alweer aangebroken. Ergens vind ik het heerlijk om terug te kijken op mijn vakantie. Aan de andere kant vraag ik mij af of ik niet meer met mensen had moeten afspreken, maar weetje? Op dat moment voelde het goed om niks te doen, dus geen gewetensproblemen. Gewoon genieten.

27 augustus

Dit was voor mij een verschrikkelijke dag. Naja, aan het begin dan weliswaar. Ik had namelijk mijn theorie-examen. Nu weet ik van mezelf dat ik dan nogal gestrest kan zijn, niet normaal gestrest. Gestrest als in een verschrikkelijke hartslag, trillende handen en tot slot vergeet ik alles. Dit moést ik echt zien te voorkomen, daarom belde ik 20 minuten lang met mijn moeder en hadden we het onzinnigste gesprek ooit. Maar hé, het werkte want ik ben geslaagd!

Eenmaal thuis hadden we gebak, want ja dat moet gevierd worden is het niet?

’s Avonds had ik een filmavondje met mijn zusje. Dit had ik voorheen nooit zien aankomen want onze smaken verschilde nogal, maar ja zij wordt natuurlijk ook ouder. We keken eerst de film ‘To all the boys I’ve loved before’ en daarna zijn we op aandringen van mij mijn favoriete Netflix serie, en enige serie die ik ooit heb gekeken op Netflix (mijn frustraties naar Netflix toe zijn nogal aanwezig), Scream gaan kijken.

Netflix

28 augustus

Vandaag hebben we een doorstart gemaakt met Scream. We moeten en zullen die twee seizoenen en dus 23 afleveringen erdoorheen jassen deze week.

29 augustus

Vandaag hebben we een klein uitstapje gemaakt naar Alkmaar. Mijn zusje was op zoek naar wat kleding en die heeft ze daar gevonden. Ik kwam daar overigens zonder doel en ging weg met twee superleuke truien!

Je raad het misschien al wel, bij thuiskomst hebben we de serie weer snel aangezet ;).

30 augustus

Vandaag was een wat actievere dag. We zijn naar een markt in Purmerend geweest. Hij stond super goed aangeschreven, maar eenmaal daar vond ik er vrij weinig aan… We zijn nog wat winkels in geweest, naja winkels? De H&M. Daar hebben we zo’n 1 à 2 uur in gestaan. Naja gestaan? Omgekleed, aangekleed en dat zo’n 20 keer.
Uiteindelijk vond ik een superleuke rode trui. Ik had al een aantal jaar een bon liggen van de H&M, die had ik ooit eens voor mijn verjaardag gekregen, maar ik had hem nooit bij me. Deze keer wel, dus die trui heb ik mooi gratis gekregen :).

Hierna hebben we nog wat gedronken bij een tentje wat er ontzettend leuk uitzag! Het tentje heet Roast, als je het soms wilde weten. Ik had een kruidenthee voor de verandering :). We raakten ook nog even aan de praat met een wat oudere dame die naast ons zat en hadden een leuk gesprek!

Roast Purmerend

Op weg naar de auto kwamen we nog een klein winkeltje tegen en ze hadden precies wat ik zocht: een klein tasje voor een festival, bingo! Daarna zijn we nog naar het oude huis van mijn vader gegaan waar die als 2,5 jarige heeft gewoond.

’s Avonds gingen we ergens eten, het was mega lekker! Ik had mijzelf in eerste instantie verheugd op het toetje, maar na de maaltijd zat mijn maag goed vol… Volgende keer beter!

het Bunkertje

Natuurlijk hebben we de overige uren besteed aan Scream, klinkt best sneu eigenlijk maar ach!

31 augustus

Een dag waar ik een jaar lang naar uit heb gekeken. Nee geen Kensington, dit keer was het Zomerpop, een festival hier in de buurt.
Ik ging erheen met een vriendin die ik al vanaf het begin van de vakantie niet meer had gezien en het was dus mega gezellig! We waren wat aan de vroege kant maar toen de uren verstreken werd het alleen maar gezelliger!

Ik kwam een collega en een oud-collega tegen wat ook weer even gezellig was. De vraag: ‘Kom je morgen ook?’ werd een aantal keer gevraagd. Mijn antwoord: ‘Nee want ik heb niemand’. Uiteindelijk gaf een jongen die ik die avond had leren kennen zijn nummer en zouden we de dag daarop afspreken bij de ingang.

1 september

De wekker ging alweer redelijk vroeg vandaag. Na een barre nacht viel me dat toch redelijk zwaar, maar hé m’n werk is leuk dus dat maakt het verdraagzaam ;).

Op werk werd ik gelijk geconfronteerd met de vraag of ik achter de vrienden van mijn collega aanzat, hahah ehm NEE! Het was andersom, maar goed dat haalt het ongemakkelijke er niet vanaf.

’s Avonds ging ik er dus weer heen. Ik twijfelde of die gast, waarmee ik dus had afgesproken, er wel echt zou zijn. Ik belde hem en ja hoor, daar was die dan. Hoe tof dat die dat deed! Na een rondje te hebben gelopen en wat te drinken hebben gehaald kwam ik een vriendin van school tegen waarmee ik stond te praten. Zo zijn we uiteindelijk ieder ons gang gegaan.

Ik kwam nog wat mensen tegen van de avond daarvoor waar ik mee stond te praten, en ineens was ik daar alleen met hun. Oké… Dat was nogal ongemakkelijk eigenlijk, hun gingen naar de wc en dan sta je daar in je eentje. Niet mijn ding. Ik belde mijn vriendin én moeder en wilde eigenlijk weggaan totdat ik die meiden van daarvoor weer tegenkwam.

Ik ben heel de avond opgeschoten met een meid die ik nog maar net kende, en echt waar het was super! Ik heb een hele gezellige avond gehad en volgend jaar staat weer op de planning.

zomerpop

Zondag deed ik niet zoveel… Ik zou eigenlijk niet weten wat ik heb gedaan. Waarschijnlijk een paar artikelen geschreven en that’s it. De laatste week van de vakantie was druk, maar leuk. Zeer geslaagd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s