Mijn potje zit vol

Mijn potje zit even vol. Alsof er een donkere wolk boven mij hangt, die langzaam op openbreken staat.

Ik zit middenin mijn toetsweek en zoals ik jullie afgelopen week heb laten weten vind ik dit jaar nogal pittig. Op dit moment is het enige wat zich in mijn hoofd afspeelt hetgeen wat ik nog moet leren, to-do lijstjes met de volgorde van het leren en dan de vraag of ik het red en of ik geen tijd te kort heb voor het leren.

Ik kan met mijn hand op mijn hart zeggen dat ik op tijd begonnen ben, daar ligt het echt niet aan. Ik zit echter toch zo in elkaar dat dat mijn stress niet verminderd. Super prettig…

Het zal je dan misschien ook wel niet verbazen dat een artikel er in mijn hoofd echt niet meer bijpast. Niet dat ik geen inspiratie heb, absoluut niet zelfs! Ik heb afgelopen week twee hele leuke dingen meegemaakt die ik héél graag met jullie zou willen delen. Alleen ben ik bang dat ik nu de rust niet heb om het artikel te maken zoals ik het zou willen hebben, dat ik het afraffel en dat daarbij een misschien wel heel leuk artikel zo in de prullenbak wordt gegooid.

Conclusie? Deze week geen andere artikelen online. Ik heb zero vrije tijd, ik kom niet aan het fotograferen toe en nu ook niet meer aan artikelen schrijven. Of ik hier niet van baal? Tuurlijk! Ik heb de afgelopen 7 maanden geen enkel artikel overgeslagen, elke week kwamen er drie artikelen online. Dat zijn gewoon 93 artikelen in 7 maanden en nu breek ik mijn continuïteit, wat ergens voelt als een enorme teleurstelling…

Hoe ik dit volhoud? Ik heb mijn doel voor ogen. Ik weet wat ik wil studeren en met dat in mijn achterhoofd weet ik dat ik even moet doorbijten en dat offers maken daarbij hoort. Die twee héél leuke dingen neem ik jullie niet af, die komen er zeker nog aan no worries!

Eind deze week is mijn toetsweek voorbij. Ik heb al bedacht dat ik ga fotograferen, schrijven, rondje lopen met de honden (ik ben niet eens toe gekomen aan een rondje in het park, how?!) en allerlei leuke dingen ga doen.

Mijn potje op zijn kop zetten en leeg laat lopen, de donkere wolk laten opklaren en weer even tot rust komen.

 

2 gedachten over “Mijn potje zit vol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s