Get to ease

het koffielokaal

Even tot rust komen… Wat is het lekker om gewoon klaar te zijn met die toetsweek! Op het moment dat ik dit schrijf zit ik in een heel leuk en gezellig tentje, mét goede koffie, wie wil dat nu niet? Als je ooit in Hoorn bent ga dan zeker even langs Het Koffielokaal, #no-spon maar het is je geld gewoon écht waard!

Ik bedacht mij donderdagavond dat ik mijzelf best wel even mocht trakteren na deze toetsweek. Het was veel leren, heel vermoeiend en ik ben dan ook héél blij dat het nu gewoon voorbij is!

Vrijdag ochtend stapte ik met een woordenboek, etui, flesje water, laptop en mijn camera op de fiets. Eerst nog even die laatste toets maken. Oké dat was even een domper ik had namelijk heel erg het idee dat ik deze dag gewoon chill door zou komen. Wat nu dus niet helemaal het geval was…

Na school moest ik even handschoenen kopen, met die winter van vorig jaar en de volgende winter alweer voor de deur, wil ik nu het zekere voor het onzekere nemen en gewoon goede dikke handschoenen hebben. Ik moest ook nog even nieuwe veters kopen, mijn veters knapten namelijk bijna hoe kom je er ook bij?!

Dan nog even tot rust komen bij Het Koffielokaal. Ik heb een kokosnoot koffie besteld en eerlijk gezegd wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten, maar hij is echt verrukkelijk!
Dus daar zit ik dan met mijn laptop en mijn koffie. Gewoon even niks. Er is dan ook geen enkele bijdrage aan dit artikel, behalve dat ik mijzelf weer even tot rust praat.

Nu ik mijzelf weer tot bedaren heb gekregen lijkt dit mij wel een mooi einde voor dit artikel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s