Scratchbook oktober ’18

Oktober was de maand dat ik mijn camera weer herontdekte. Ik ging er weer mee op pad, probeerde manueel te fotograferen en stelde een doel: ik wilde de maan fotograferen.

 

Zoals je wellicht kunt zien heb ik mijn camera weer aardig gebruikt deze maand! Ik ben van plan om dit voort te zetten, want wat maken die foto’s mij blij! Voor nu deel ik de foto’s op deze manier. Ik ben bezig met een fotoboek, dus misschien dat ik daar nog wat mee kan doen voor deze artikelen. Is misschien ook wat leuker om te zien, of niet soms?

Voor deze maand ben ik in ieder geval erg tevreden met het resultaat. Er zitten namelijk wel wat plaatjes bij waar ik echt heel blij mee ben!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s