Scratchbook november ’18

Soms zit er gewoon even niet meer in dan wat er is. Is dat niet precies waar ik mijzelf bewust van wil maken? Misschien jij ook wel? De ene keer heb je een piek en dan weer een dal. Het kan geen stijgende lijn blijven, en ik denk dat het bewust worden daarvan heel erg helpt bij de acceptatie van een wat mindere periode.

Vorige maand bijvoorbeeld heb ik ontzettend veel gefotografeerd. Superleuk, deze maand echter niet. De hoeveelheid foto’s voor dit artikel is dan ook aanzienlijk minder. Is dat erg? Nee want zoals ik al zei, met pieken en dalen. Dit hoeft niet eens een dal te zijn. Het is misschien minder, maar ik ben wel tevreden. Is dat ook oké?

DSC_0048

DSC_0008

Nikon d3200

Wat zal het zijn, kwantiteit boven kwaliteit? Of toch andersom?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s