Een hele fijne dag vandaag!

zonsondergang

Goedemorgen!
Mag ik jou een hele fijne dag toewensen?

Ik hoop dat jij vandaag een momentje voor jezelf kan pakken, dat jij beseft hoe gelukkig je eigenlijk bent, dat je mensen om je heen hebt die jou liefhebben omdat jij jezelf bent.

Ik hoop daarbij dat jij vandaag kan lachen. Dat je kan lachen om een grap die iemand maakt of dat je kan lachen door iets onbenulligs wat jouw oog opvangt, of wat je iemand hoort zeggen.

Ik hoop dat jij vandaag het gevoel hebt dat je leeft, dat jij er bewust van bent dat je leeft en dat dat leven mooi is, ondanks de donkere randjes ervan.

Ik hoop dat jij vandaag voor jezelf kiest. Dat je bent wie jij wilt zijn. Dat je nee zegt, wanneer een nee nodig is en dat je een ja kan geven, wanneer je daar behoefte aan hebt.

Mag ik jou daarnaast ook nog een fijne avond toewensen? Ik hoop dat jij uiteindelijk ontspannen je bed induikt. Dat jij terugkijkt op een mooie dag. Onthoud dan ook dat niet de gehele dag mooi hoeft te wezen, al is het maar een halfuur of vijf minuten dat jij het gevoel van geluk ervaarde, dat is toch ook iets moois?
Ga eens na wat jouw happy moment was.

Het leven is iets bijzonders, iets schaars. Wees je bewust van jouw leven, wees je bewust van hoe jij jouw leven leidt, wees je bewust dat jij hier invloed op hebt en wees alert op de kleine en mooie dingen die het leven jou geeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s