Beter dan dit krijg je niet

Afgelopen week heb ik niet het idee gehad dat ik veel tijd voor mijzelf heb gehad. Ik heb mijn best gedaan om elke dag een uurtje te pakken, maar écht ontspannen? Dat zat er niet bij.

Deze zondag wel. Ik heb een dag(je) voor mijzelf!

Ik werd wakker vóórdat mijn wekker ging, hoe ontzettend lekker is dat! Ik pakte snel mijn telefoon om mijn wekker uit te zetten voordat die af zou gaan, ik had niet bepaald veel zin om naar dat luide geluid te luisteren ;).

Hoewel ik normaliter gelijk mijn bed uit duik, bleef ik vandaag even liggen. Gewoon even een extra kwartiertje. Daarnaast deed ik nog iets wat ik normaal dus echt nooit doe, ik ging op mijn telefoon. Ik vermijd die normaal gesproken het eerste uur als ik wakker word. Nu maakte dit mijn dag juist!

rumag

Dit is dus de foto die mijn dag heeft beïnvloed. Ik lag heerlijk in mijn bedje toen ik deze tegenkwam, ik sprong mijn bed uit, keek uit het raam en kleedde mij razend snel aan. Vervolgens stormde ik de trap af, at ik een banaan en met mijn camera trok ik de voordeur achter mij dicht.

Ik wist precies waar ik heen wilde! Ik had namelijk al een beetje lopen spieken, tussen de bedrijven door, waar ik eventueel heen wilde om te fotograferen. Zo gezegd, zo gedaan. Al neuriënd verplaatste ik mijzelf door het dorp en schoot ik zo’n 200 foto’s.

In het park.

Be in love with your life. Every minute of it.

Na een uur was ik weer terug, voldaan en wel. Ik besloot even wat te eten én een heerlijk warm kopje thee weg te drinken!

Terug in de realiteit. Ik moest vandaag simpelweg gewoon aan school. Rond half 11 had ik mijn hoofd er voldoende naar gezet en ging ik aan de bak. 13.15u was ik klaar. Natuurlijk zou ik dit of dat nog even kunnen doen, maar dat is het mooie van een planning! Het is niet nodig, dus doe ik het niet.

Ik dook mijn bed weer in, ditmaal met mijn laptop en begon met artikelen schrijven. Op een gegeven moment was ik daar even vol van en besloot ik mijn nagels te lakken. Hahaha een poging tot… Na vijf minuten zat er alweer een krasje op en heb ik alles eraf gehaald. Hoe bedoel je ongeduldig?

Dan maar verder met artikelen schrijven, wat een straf ;). Alle kerstlampjes aan, alle kaarsjes branden en de kerstmuziek staat op en ik zit hier lekker mijn verhaal te doen.

Het mooie is, ik ga nu nog lekker mijn foto’s van vanochtend bewerken en dan nog even mijn maskertje doen et voila! Dat zijn de ingrediënten van een ontspannen zondag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s