Mag ik je ergens op attenderen?

Hoe leuk is het dat iedereen, in deze tijd van het jaar, elkaar fijne feestdagen toewenst? Ik kan er oprecht van genieten! Mensen zijn opener, spraakzamer en dat is wat mij zo’n gelukkig gevoel geeft. Toen ik laatst bezig was met het zoeken van kerst quotes, als versiering voor mijn kamer, kwam ik er een tegen die mij aan het denken zette.
Merry everything and a happy always.
Ik begon mijzelf af te vragen waarom wij ons alleen in deze maand uitspreken naar onze geliefden en anderen. Als in het toewensen van een fijn nieuw jaar, het toewensen van gezondheid etc. Ik begon na te denken, en hoe mooi ik het ook vind dat iedereen elkaar dit toewenst, vind ik het toch ook een beetje raar. Mensen die je niet kent wens je fijne dagen toe, een gelukkig nieuw jaar en ga zo maar door. Er wordt zoveel liefde verspreidt deze maand,  ook aan degenen die je kent en niet kent. Ik word altijd ontzettend vrolijk van deze gebeurtenissen, van alle vreugde die mensen met elkaar delen. Maar, en nu komt het, waarom alleen in deze maand? Waarom spreken wij ons alleen uit in de maand december? Ik wil nu niet zeggen dat je mensen het hele jaar dingen moet toewensen, maar het maakt mij wel enigszins bewust.
Joy the world
De liefde die wij met zijn alle verspreiden in december, het gevoel van een samenleving te zijn en dat het niet ieder voor zich is, dat gevoel mis ik de rest van het jaar. Zoals ik al zei hoef je echt niet het hele jaar mensen wat toe te wensen, want dan gaat het speciale eraf. Maar ik wilde je er gewoon even op attenderen.

5 gedachten over “Mag ik je ergens op attenderen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s