Scratchbook december ’18

Op een ochtend werd ik wakker, een wat ongewone ochtend voor mijn doen. Wil je precies weten hoe dat gelopen is? Lees dan dit artikel. Het komt erop neer dat ik in een impuls besloot dat ik wilde gaan fotograferen, niet vanmiddag maar wel nu!

Ik heb zo natuurlijk mijn favoriet als ik uit deze mag kiezen, of nou ja favorieten als dat mag. De foto van de brug en die van het bos, ik vind ze goed gelukt! De anderen zijn leuk en met die van de schapen ben ik ook zeer zeker tevreden, maar deze twee springen er voor mij toch wel boven uit.

Een typische december maand als je het zo ziet, is het niet? We hadden zelfs een dagje sneeuw! Het liefst had ik natuurlijk meer sneeuw gehad en nog meer sneeuwfoto’s geschoten, maar je moet tevreden zijn met wat je hebt. Het gaat net als met het leven over het beseffen van wat je hebt, i.p.v. te balen over wat je niet hebt. Je kan toch nooit alles hebben, dus geniet van hetgeen dat jij mag hebben. Daarbij als je alles hebt, kan je niet van elk dingetje of moment optimaal genieten, want dan moet je alles, maar dan ook alles beleven. Het is net een lopend buffet, je neemt van alles een ieniemienie beetje zodat je alles gehad hebt en op den duur ben je misselijk… Neem gewoon die ene maaltijd en geniet daar intens van! De volgende keer neem je wat anders en geniet je daar weer van.

Deze maand wil ik de camera ook weer te voorschijn halen en proberen om in 2019 elke maand zo’n overzichtje te publiceren. Mooi doel voor dit jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s