Dit is een perfecte zondag

Ik word twee uur voordat mijn wekker afgaat wakker, wat een genot! Ik draai me om en val nog een keer in slaap. Precies een uur later word ik nogmaals wakker, 08.13u. Ik besluit om me niet nog eens om te draaien, maar dat nog een half uurtje blijven liggen zeker wel kan.

Ik stap mijn bed uit, mijn wekker is nogsteeds niet afgegaan. Die zet ik dus alvast uit. Ik ga naar de badkamer, stap onder de douche en start mijn routine. Na mijn ontbijt loop ik de trap op, zet mijn radio aan. Het is inmiddels 09.15u en ik vind dat mijn muziek opzich wel een mooi volume mag hebben ;). Met Kensington op de achtergrond (of nouja eerder voorgrond) kleed ik mij aan, kijk ik naar mijn foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt en verwijder degene die in mijn ogen mislukt zijn.

We zijn bijna klaar voor vertrek, eerst moeten de honden nog even de deur uit. Het weer is lekker en ik loop een rondje met ze langs de vijver en weer terug. Bij terugkomst vertrekken mijn moeder en ik.

Op naar het koffielokaal. Eenmaal binnen gaan we zitten, we bestellen mijn favoriete drankje, kokos koffie en daarnaast bestellen we ook alvast een tosti. Ondertussen praten we gezellig met de mensen achter de bar en natuurlijk met elkaar. Uiteindelijk besluiten we nog een drankje te nemen, een nieuwe dit keer: vanille/white chocolate. Het was even wennen, maar hij is zeker lekker!

Na dit genot stappen we in de auto richting Noppes. Natuurlijk had ik mijn camera mee en op weg naar de auto schoot ik nog een kiekje in ons kleine stadje Hoorn.

Noppes is zo’n winkel waar ik kijk, kijk en nog eens kijk, maar uiteindelijk niks koop. Na twee van deze winkels zijn we toch best moe en gaan we richting huis. De zon scheen volop terwijl wij in de auto zaten, wat een heerlijkheid is dit toch.

Wat was het toch lekker weer vandaag, mijn gezelschap goed en dat doet mij weer goed!

2 gedachten over “Dit is een perfecte zondag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s