Wat is er met mij aan de hand?

Misschien is het je opgevallen, gisterochtend stond er geen artikel online. Ik kan mij gaan verontschuldigen, maar waarom zou ik? Ik heb even andere dingen aan mijn hoofd, en dan moet je soms keuzes maken. Afgelopen weekend was de keuze ‘dan maar geen artikelen schrijven en even niet aan school’.

Ik zat wel na te denken, wat wil ik eigenlijk met jullie delen? Ik deel zoveel met jullie, maar wat weten jullie nu eigenlijk over mijn leven, over wat er nú in mijn leven afspeelt? Niks. Helemaal niks. Natuurlijk zou je het hier en daar tussen de regels door kunnen lezen in een artikel, maar die kans acht ik vrij onwaarschijnlijk. Vandaag wil ik het dus voor de verandering over mijn leven hebben, in plaats van over mijn gedachtes en denken.

Momenteel heb ik alles op een rijtje. Ik weet hoe ik school moet aanpakken, hoe ik met mezelf om moet gaan, wie mijn echte vrienden zijn en waar ik mijn tijd aan wil besteden. Hoelang dit duurt? Ja geen idee natuurlijk, maar des te meer redenen om ervan te genieten, niet waar?

Ik zit nu in een periode waarin ik meer afspreek met mijn vriendinnen. Dit deed ik veel te weinig, en zonde dat dat is! Je krijgt zo’n betere band als je elkaar ook naast school ziet, maar ja dan zijn er toch weer andere dingen die ik voor laat liet gaan.
Misschien wel een leuke toevoeging dat ik inmiddels ook een vriend heb :). Dus elke minuut van de dag is welkom met alle dingen die ik moet en wil doen vandaag de dag. Ik moet zeggen dat dat ook goed lukt tot nu toe. Eerlijk is eerlijk ik schuif dingen hier en daar door naar de dag daarop, maar ik doe ze wel én op tijd!

Daarnaast gaat school echt perfect! Ik heb een fijne manier gevonden hoe leren voor mij werkt en ik sta voor alle vakken voldoende (ja zelfs voor geschiedenis?!). Dit had ik aan het begin van dit jaar niet zien aankomen, ik zag de bui al hangen ‘dit wordt een jaartje overdoen’. Maar vooralsnog is dat niet aan de orde ;). Ik moet er weliswaar veel moeite in stoppen, maar dat is het allemaal waard (al zeg ik het zelf).

Verder zet ik stapjes in de juiste richting met betrekking tot mijn knie. Niet alleen letterlijk, ook figuurlijk ;). Zo ging ik afgelopen weekend voor het eerst uit zonder ibuprofen en paracetamol, dit kon ik voorheen niet zonder pijn te hebben. Vooruitgang dus!

Ik heb binnenkort mijn laatste afspraak bij de psycholoog, wat ik ook als een positief iets zie. Hoewel ik de gesprekken wel ga missen hoor!

Ohja ik heb inmiddels al een keer afgereden voor mijn rijbewijs, helaas ben ik gezakt… Maarja daar leren we weer van en volgens mij zijn er ergere dingen in het leven dan zakken voor je rijexamen? Oké ja die €400,- lichter had niet perse gehoeven, maar ach…

Kortom ik mag zeker niet klagen! Ik heb super fijne mensen om mij heen, die ook altijd voor mij klaarstaan en daar ben ik ze super dankbaar voor. Ik besef mij wat ik heb en dat ik hier nú van moet genieten.

PS: deze week komen de artikelen allemaal een dag later online. Dus donderdag en zaterdag komen er ook nog artikelen online. Volgende week is de planning weer maandag, woensdag & vrijdag!

2 gedachten over “Wat is er met mij aan de hand?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s