Scratchbook februari ’19

Afgelopen maand heb ik mijzelf bij elkaar geraapt en ben ik op stap gegaan met mijn camera. Het zonnetje brak door en ik ging erin mee.

Zo raakte ik deze maand weer een beetje bezeten door de maan :). Ik heb eerder een periode gehad dat ik de maan echt fantastisch vond. Dat was in oktober van 2018. Toen had ik echter echt een doel, en nu was ik gewoon verwonderd door de maan.

De zon was ook nog eens onmiskenbaar in februari. Wat was het weer toch prachtig! Ik liep met de honden in het park en heb deze heerlijke kiekjes geschoten. Ik word alleen vrolijk door de warmte van de foto’s :).

Verder moesten deze twee schatjes natuurlijk ook even op de foto. Ze zijn wat aan de donkere kant, maarja boeie!

Zo zie je maar, de ene maand doe ik helemaal niks met fotografie en de andere maand schiet ik het ene na het andere plaatje. Af en toe moet je even rust houden wil je dingen volhouden, of niet dan?

Een gedachte over “Scratchbook februari ’19

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s