Uitstel van executie…

BREAKING NEWS! De afgelopen twee weken was er sprake van radiostilte op Anne’s plek. Wat is er gebeurd?

Zoals ik laatst al zei, er zijn een aantal dingen aan het veranderen in mijn leven. Ik zal dus mijn formules moeten gaan aanpassen, waar ik overigens druk mee bezig ben.

Ik merkte de laatste tijd dat ik bloggen steeds minder leuk begon te vinden. Het werd meer een moeten dan een willen. Het is niet meer mijn “hobbydagje”, het is mijn “moetdagje”. Terwijl de zondag juist mijn dag is om even op adem te komen. Het spontane van het bloggen is eraf, het schrijven over de dingen die mij plots te binnen schieten is er niet meer en ik weet gewoon niet wat ik wel of niet wil. Eén ding weet ik wel: dit wil ik niet. Dit als in hoe het nu gaat.

Ik houd er ontzettend van om met mijn blog bezig te zijn. Het is een hobby die ik zelf doe, maar waar jullie bij betrokken zijn en juist dát maakt het zo ontzettend leuk! Maar om het voor mij, en dus ook voor jullie, leuk te houden heb ik wat vernieuwing nodig. Wanneer zullen de artikelen online komen (wat voor dagen en welk tijdstip?), wanneer schrijf ik ze en nog belangrijker wát komt er online?

Wat is de content die ik met jullie wil delen? Ik wil meer over mijzelf vertellen aan jullie, jullie meer in mijn leven betrekken. Daarentegen wil ik ook hersenspinsels online gooien, nadenken over dingen en jullie hersenspinsels over mijn hersenspinsels horen. Dus wat voor artikelen gaan er komen? Zal dit een rubriek(je) zijn met mijn bedenkingen op een dag, zal het een verslag zijn van mijn dag of toch weer heel wat anders? Ik weet het niet en daar moet ik even voor gaan zitten…

Nu heb ik voor mijzelf besloten dat kwaliteit boven kwantiteit gaat, dus ik moet gaan kijken hoe en wat ik het wil.

Maar zoals ik net al heb laten doorschemeren doe ik mijn blog niet in mijn eentje, jullie zijn net zo belangrijk! Daarom heb ik een enquête gemaakt en ik hoop dat ik aan de hand daarvan mezelf weer een beetje op de rails kan krijgen wat bloggen betreft. Mijn vraag aan jullie, aan jou, is dan ook of jij voor mij deze enquête zou willen invullen? Klik hier om de enquête in te vullen.

Ik zou mijn blog never nooit kunnen opgeven. Het is dus noodzakelijk dat ik een nieuwe manier vind om mijn hobby voort te kunnen zetten. Ik hoop dat jullie met mij mee willen denken zodat we weer een lekkere start te kunnen maken met mijn blog.

De aankomende we(e)k(en) zullen er dan ook geen artikelen online komen. De tijd die ik in de artikelen zou stoppen kan ik goed gebruiken om een nieuw schema op te zetten. Ik zal jullie wel up-to-date houden, dit gaat hoogstwaarschijnlijk via het Instagram account van mijn blog.

Ik hoop dat jullie het begrijpen en mij op weg willen helpen :). Tot snel!

6 gedachten over “Uitstel van executie…

  1. Je bent niet de enige die een hele lange tijd niks meer heeft gepost! En dat is niet erg, dat is menselijk. Bloggen is bij mij ook een hobby en ik plaats gewoon wanneer ik wil! Neem je tijd en post wanneer je zin en tijd hebt! Het komt goed! X

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s