Eind van deze radiostilte

Zo dat is een tijdje geleden dat ik weer eens mijn blog heb geopend en dat ik mijn vingers weer over het toetsenbord laat glijden. Maar een betere dag dan deze kan eigenlijk niet want Anne’s plek bestaat vandaag twee jaar!!!

Ik heb zat ideeën om met jullie te delen, maar uiteindelijk ontbrak het toch ook nog een beetje aan motivatie. Het is niet de eerste keer dat ik zo’n dipje heb gehad, wel de eerste echte op Anne’s plek. Aangezien ik dit eerder heb meegemaakt en van mijzelf weet dat ik niet zonder mijn blog kan, ga ik weer aan de slag. Jullie zijn toch een soort van mijn maatjes geworden, met wie ik nadenk over het leven en met wie ik van alles deel.

Ik ga echter het roer wel omgooien! Dat is niet te missen. Nadat ik jullie antwoorden van de enquête heb geanalyseerd ga ik dingen gewoon even anders doen. Dat maakt het voor mij én ook voor de meeste van jullie prettiger.

De veranderingen op een rijtje:

 • Er zal elke week één artikel online komen. Hier heb ik bewust voor gekozen. Allereerst heb ik zo meer tijd om in dat artikel te steken en ten tweede gaven vele van jullie aan het ook wel fijner te vinden als er minder artikelen online zouden komen. Misschien dat dit nog wel weer wordt opgeschroefd naar twee, maar laten we eerst weer eens rustig aan beginnen.
 • Ten tweede wordt mijn vaste upload dag vrijdag. Dit kan wellicht af en toe wat afwijken, maar dat is mijn streven.
 • Daarnaast wil ook nog iets doen voor mijn abonnees via de mail. Wat weet ik alleen nog niet precies… Misschien dat ik dit dus niet eens realiseer, maar het plan is er zeker wel.
 • Daarnaast gaven jullie het aan het leuk te vinden om inspraak te hebben in artikelen. Dit viel mij wel in de smaak! Artikel aan de hand van een thema, door jullie gekozen! Elke maand zal er een artikel verschijnen aan de hand van een thema, dat door jullie is ingezonden. Aan het eind van een artikel staat een poll met drie verschillende thema’s voor dit artikel (mits er genoeg inzendingen zijn, anders kies ik zelf een inzending) waarop jullie kunnen stemmen. De meeste stemmen zullen gelden. Deze polls gaan waarschijnlijk via mijn blog. Daarnaast heb ik natuurlijk jullie inbreng nodig voor volgende thema’s, die ook weer in een poll zullen verschijnen. Deze kunnen jullie achterlaten d.m.v. een reactie achter te laten onder een artikel, of jullie sturen een mailtje via het contactformulier met als onderwerp “thema van de maand”.
 • Verder zullen dit de categorieën zijn waar ik mij op ga focussen: Personal, Mind & Photography.
 • Daarnaast heb ik nog wat leuke ideeën voor rubriekjes. Het lijkt mij bijvoorbeeld heel leuk om taboes te doorbreken. Want is het juist niet fijn als we over nog meer dingen kunnen praten? Ook hierbij mogen jullie natuurlijk ideeën achterlaten voor een volgend onderwerp!

Zoals je ziet zijn er genoeg ideeën! Normaal schreef ik in het weekend en plande ik dat in voor de aankomende week. Toch lijkt het me wel fijn om wat meer speling te hebben, dus het kan zo zijn dat artikelen twee weken eerder geschreven zijn dan dat ze online komen. Het kan echter ook zo zijn dat ik het artikel de avond van te voren schrijf. Ik geef mijzelf zo meer vrijheid, waardoor ik minder stress hiervan heb.

Ik heb er weer zin in, ik hoop jullie ook! Tot gauw!

PS: laat hieronder dus een idee achter voor een thema 😉

6 gedachten over “Eind van deze radiostilte

 1. Leuk Anne! En proficiat met je blog verjaardag! Ik zou ook graag schrijven over bepaalde dingen waar een taboe op rust maar ik durf niet zo goed :p haha. Dus ik geef als thema: geldzaken :p

  Geliked door 1 persoon

 2. Hey Anne.
  Ik vind het super leuk dat Annesplek weer los gaat.
  Mijn suggesties zijn.
  Liefde ( …….. ja die bedoel ik ;-)…)
  Dieren.
  Sport
  Toekomstige dromen en uitdagingen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s