Scratchbook april ’19

Vorige maand was ik een week in Rome. Waar ik het meest naar uit heb gekeken voordat we aan de reis begonnen? Natuurlijk mijn camera!

Aangezien ik de natuur nu eenmaal gewoon enorm rustgevend vind, kan die natuurlijk niet ontbreken. Nu viel de hoeveelheid daarvan mij nog vies tegen, maar met minder kan je ook genoegen nemen :). Deze foto’s zijn dan ook rond dezelfde locatie geschoten; bij de Via Appia. Ik zo ontzettend veel genoten van deze wandeling, echt even iets wat ik voor mijzelf deed!

Daarnaast vind ik het écht heel leuk om deuren te fotograferen! Er zit namelijk zoveel meer achter één zo’n ingang. En sinds ik dat besef, wil ik mooie deuren toch eigenlijk wel vastleggen.

Natuurlijk kan de Vesuvius niet ontbreken als je in Italië bent geweest. Toch best indrukwekkend als je daar staat hoor… Je beseft je ineens heel goed wat dat voor eng gevoel dat heeft gegeven, en dat terwijl dit nu een stille vulkaan is (ik was toch een beetje bang…).

De highlights kunnen eigenlijk niet ontbreken. Ik moet zeggen dat ik de Sint-Pieter eigenlijk het indrukwekkendst vond van allemaal. Terwijl het Colosseum hét pronkstuk van Rome is, vond ik dat juist best tegenvallen. Maarja, dat is mijn mening dan hè…

Natuurlijk kunnen de straatjes van Rome niet ontbreken. Het hondje dat je rechts ziet stond zo schattig op dat balkon naar buiten te kijken, dat ik hem wel moest vastleggen. Daarnaast heb ik natuurlijk onwijs genoten van alle mooi gekleurde en versierde huisjes daar.

Er zijn genoeg foto’s geschoten, maar dit zijn toch wel echt mijn favorieten!

Daarbij ben ik erg benieuwd naar het thema voor deze maand! Ik heb een aantal inzendingen gekregen en ik heb er drie ingeloot waaruit jullie kunnen kiezen. Dus wat gaat het worden? Jij beslist!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s