100 dingen die mij blij maken #1

Toen ik laatst een artikel van Tussenmarsenjupiter las kwam ik eigenlijk dit artikel tegen en ik vind dit echt een super leuk idee! Ik deel natuurlijk wekelijks mijn wonderbaarlijke momenten en heb ook de #100happydays challenge gedaan, maar wat zijn nu echt dingen die mij blij maken? Het leek mij een leuke uitdaging om 100 dingen op te schrijven en deze met jullie te delen. Nu zijn 100 punten nog al veel om in één keer te lezen, daarom deel ik het op in vieren :).

 1. Vlinders
 2. Tijd voor mijzelf
 3. Een (goed) boek lezen
 4. Mijn agenda bijhouden
 5. Een rondje lopen in de natuur
 6. Met de honden lopen
 7. Douchen
 8. Fietsen
 9. Plannen
 10. Muziek luisteren
 11. Fotograferen
 12. Schoonmaken
 13. Opruimen
 14. Een goede nachtrust
 15. Iemand een compliment geven
 16. Mijn blog
 17. Iemand die mij terug groet
 18. Het platteland
 19. Bloemen
 20. Bladeren die heen en weer gaan in de wind
 21. De sterren en de maan
 22. Lachen
 23. Met vrienden iets doen
 24. Iets voor mijzelf doen
 25. Een kop thee

3 gedachten over “100 dingen die mij blij maken #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s