Hoe gaat het dan met mij?

Misschien hebben jullie wel gemerkt dat ik de afgelopen tijd wat afwezig ben. De maandag post is er standaard, maar zoals afgelopen vrijdag is er geen artikel verschenen. Er zijn de laatste tijd nogal wat dingen veranderd in mijn leventje, goed weliswaar, maar het beïnvloed mij enorm. Dus hoe is het nu eigenlijk echt met mij?

Allereerst zal ik vertellen wat er dan zo anders is. Mijn vriend en ik zijn weer bij elkaar! Hier kan je natuurlijk van vinden wat je wil, maar ik kan niet omschrijven hoe blij dit mij maakt :). Dit heeft echter wel zo zijn gevolgen. Zo moet ik mijn tijd verdelen over school, vrienden, m’n vriend en ook nog zoiets behouden als een ritme. Dit wilt niet helemaal lukken.

Allereerst gaat het heel erg goed op school! Afgelopen toetsweek was de beste die ik ooit heb gemaakt. Daarnaast is mijn focus en planning voor school aardig onder controle.

Aan de andere kant gaat mijn slaap helemaal de verkeerde kant op. Voor wie mij al langer kent, weet dat als ik te weinig slaap heb of veel stress ervaar dat ik dan last krijg van mijn huid; dit verschilt van eczeem tot psoriasis en/of wratten. Dit is iets waar ik dan ook echt weer aan moet gaan werken. Ik heb standaard 8 uur slaap nodig in een nacht en ik heb aan 4 à 5 dagen op tijd naar bed gaan genoeg, maar zelfs daar kom ik nu niet meer aan. Een punt van verbetering kun je wel zeggen…

Het beïnvloedt mijn blog ook helaas… Niet omdat ik hier geen tijd voor heb, maar simpelweg omdat ik niet weet waar ik over moet schrijven. Dit heb ik vaker als het echt goed met mij gaat, maar ik baal hier enorm van. Bloggen is mijn passie en het vreet enorm aan me als ik niks heb om te delen :(. Dus wie nog suggesties heeft, geef ze alstublieft door het is van harte welkom!!

Verder doe ik dit keer wel nog dingen voor mijzelf. Dit is iets wat ik de vorige keer niet goed vol kon houden en waar ik nu des te meer op let. Zo neem ik af en toe lekker een middagje of avond voor mijzelf!

Omdat ik deels wist dat dit eraan zat te komen sloot ik al een maand terug een contract met mijzelf, gewoon zodat ik mijzelf niet nog eens in een relatie verlies. Nu moet ik zeggen dat mijn telefoon erg goed gaat, dat ik nog steeds geniet van de kleine dingen, dat ik eerlijk ben tegen mijzelf en ontbijten zonder technologie gaat ook goed. Het komt erop neer dat ik gewoon zeker 6 dingen doe uit mijn contract van de 12. Dat is op zich prima, maar ik wil toch zeker ook dat slapen erbij betrekken.
Er is werk aan de winkel, maar ergens houd ik daar wel van. Het moet niet allemaal te makkelijk gaan, dan gaat er ook iets niet helemaal goed…
Het komt er dus op neer dat het heel goed met mij gaat! Alleen doordat het dus zo goed gaat krijg ik er wat nieuwe omstandigheden bij waar ik weer mee moet leren omgaan. Deze uitdaging ga ik graag aan!

Nogmaals, als een van jullie een suggestie heeft voor artikelen of iets wat ik kan doen, alles is welkom!

7 gedachten over “Hoe gaat het dan met mij?

  1. Ah wat fijn dat je terug samen bent met je vriend! Zo lang jullie gelukkig zijn mag iedereen er van denken wat ie wilt 🙂 Je moet je ook niet verantwoorden vind ik voor die rustigere periode. Het is zo al druk genoeg deze maand dat je niet ook nog extra druk op jezelf moet leggen om blogposts te schrijven.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s