Capture the moment

Genieten van momenten vind ik ontzettend belangrijk. Je leeft dit leven tenslotte maar één keer en ik vind dat je daar goed gebruik van mag maken.

Today’s moments are tomorrow’s memories

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik afgelopen zomer naar Groningen geweest en heb ik een prachtige vakantie gehad. Deze vakantie heb ik onwijs mooie foto’s gemaakt, maar die staan nu te “verstoffen” op mijn harde schijf. Totdat ik een samenwerking met Studentendrukwerk aanging. Ik wilde één van mijn foto’s die ik met mijn camera heb genomen laten afdrukken, maar welke?

Keuzestress. Ik heb honderden foto’s en er zijn er zat die ik zou willen laten afdrukken, maar ik kan er slechts één kiezen. Ik heb gekozen om onderstaande foto af te laten drukken.

Maar waarom zou ik in vredesnaam kiezen voor deze foto? Afgelopen vakantie staat voor mij als een periode waarin ik mijzelf probeerde te herpakken, waarin ik mijzelf ben tegengekomen en waarin ik mijzelf vooral heb leren kennen. Op de foto zie je een vrouw die kracht uitstraalt en dat is iets wat deze vakantie bij mij is gegroeid. Ik weet weer wie ik ben en waar ik voor sta en dat is dus de reden dat ik deze foto zo mooi vind (naast het feit dat ik de foto zelf ook heel mooi vind :)).

Because every picture tells a story… Capture the moment.

Studentendrukwerk heeft een groot scala aan keuzes voor wanddecoratie wat super prettig is, vooral voor iemand die keuzes maken al zo moeilijk vindt (niet dus hè). Toch had ik vrij snel een keuze gemaakt. Ik kon o.a. uit een foto op Canvas kiezen, maar ik ging toch voor wat mij direct had aangesproken en bovendien nieuwsgierig maakte, namelijk een foto op Dibond.

Het maken van jouw bestelling kan gratis in hun online editor, wat ik als prettig heb ervaren. Het werkt snel en vertelt jou ook wanneer de resoluties slecht zijn. Doordat het zo vlot werkt was ik dus ook binnen vijf minuten klaar met mijn bestelling.

Vervolgens begint het wachten. Wat ik zelf super prettig vind is dat je op de hoogte wordt gehouden van jouw bestelling, je zal maar ongeduldig zijn (just like me). Na een paar daagjes wachten was mijn bestelling dan binnengekomen, super spannend natuurlijk! Ikzelf ben altijd een beetje huiverig als het op wanddecoratie aankomt dat via de post wordt verzonden, ik heb namelijk al vaak genoeg meegemaakt dat iets kapot binnenkwam. Dit keer was dat echter nergens voor nodig, alles was heelhuids binnengekomen en kon zo aan de muur!

Ik ben ontzettend blij met het resultaat, het Dibond laat mijn foto nog krachtiger overkomen dan dat die van zichzelf al is. Het is prachtig afgedrukt en heeft een mooie plek in mijn kamer.

De foto laat mij elke dag weer even denken aan de prachtige zomer die ik heb gehad en waarin ik als persoon ben gegroeid.

You don’t just wake up and become a butterfly.

Growth is a process.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s