Natuur snuiven in Castricum

De afgelopen dagen hebben we allemaal binnen gezeten (en doen dat nog steeds), tenminste de meesten die zich aan de regels houden. Vorige week was nog niet bekend dat mijn examens niet door zouden gaan en dus was ik druk bezig met school. Nadat vijf dagen te hebben volgehouden, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat en zaterdag te hebben gewerkt, moest ik er zondag gewoon even uit. Normaal loop ik een rondje met de honden, maar aangezien ik tijdelijk bij mijn vriend woon kan dat nu niet. Daarom zijn we zondag naar Castricum gegaan. We hebben een heerlijk rondje gelopen en natuurlijk ging mijn camera mee!

Het begin en het eind van de wandeling waren het leukst. Aan het begin kwamen we wilde paarden tegen en een hele hoop vogels. Daarna was het enkel en alleen een open vlakte, een beetje jammer als je lekker door het bos wilt lopen.

Nadat we ons rondje hadden gelopen was het al etenstijd. We begonnen om half 4 met lopen en hadden die dag niet heel veel gegeten. Maarja waar kan je nu nog eten en moet je het überhaupt willen om in een openbare gelegenheid te eten? We zijn een rondje door het dorp gereden en besloten pizza te bestellen bij Domino’s. Aangezien ik geen keuzes kan maken heeft de beslissing om pizza te gaan eten zo’n 20 minuten geduurd (oeps…). Daarna moest nog de keus worden gemaakt welke pizza ik zou gaan eten, uiteindelijk heb ik zelf mijn pizza samengesteld en dat was een goede keus! We kochten wat drinken bij de Deen en gingen vervolgens met de auto bij het bos zitten. Toen we eindelijk aan de pizza begonnen bleek deze niet gesneden?! Ik vond het wel typisch en kon er om lachen, later kwamen we erachter dat het niet snijden van de pizza maatregelen zijn tegen Corona.

Nadat we lekker hadden gegeten zijn we langs een vriendin gegaan die ik nooit zie (ook hier hielden we ons aan de maatregelen). We hebben even bijgekletst en daarna zijn we weer richting huis gegaan.

Een lekker dagje waarin ik weer even kon opladen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s