About

Hoi ik ben Anne. Een meid van 17 jaar die haar passie heeft gemaakt van bloggen. Op mijn blog kan je vooral veel artikels vinden over wat ik meemaak in het dagelijks leven, maar ook fotografie, want dat is een andere hobby van mij en die heb ik nu samengebundeld! Daarbij kan je ook artikelen vinden over reisjes die ik heb gemaakt, bijv. met school of in een vakantie waar dan ook weer foto’s bij komen! Naast bloggen ben ik tegenwoordig ook weer meer gaan lezen (dat vergeten we in dit tijdperk namelijk nog wel eens), dus zo nu en dan kan je ook nog wel eens een review van een goed boek voorbij zien komen.

Mijn passie voor bloggen is zo’n vier jaar geleden begonnen, toen ik in het eerste van het voortgezet onderwijs zat. Ik had namelijk een jaar eerder in de Meiden gelezen over WordPress en was laaiend enthousiast! In het eerste fantaseerde ik dan ook vaak over hoe mijn blog er uit zou zien en wat voor dingen ik wilde gaan schrijven. DIY’s. Ik had toen der tijd altijd wel iets om te maken. Zo nu en dan heb ik weer eens een idee maar niet meer zo intens veel als toen. In het eerste jaar ben ik dus ook daadwerkelijk begonnen met bloggen op LifeoffAnne, een droom die uitkwam. Eind 2016 verloor ik het plezier daarin en zag ik het nut niet meer zo, tot 10 mei 2017. Dat is de dag dat ik deze nieuwe blog heb opgezet. Waarom? Ik stond niet meer achter het content wat er op mijn oude blog stond en wilde het roer 180º omgooien. Natuurlijk had ik ook al mijn oude content kunnen verwijderen en een nieuwe lay-out erop gooien, maar dat voelde niet goed, dus toen zijn we opnieuw begonnen met Anne’s plek. Dit doe ik weer met super veel plezier en moet mijzelf af en toe bedwingen omdat ik anders alleen nog maar achter de laptop zit, haha!

Ben je nou benieuwd geworden naar wat voor content ik nu maak? Schrijf je dan in en abonneer op mijn website (voor alle orde dit is gratis, hahah!).