About

Hoi ik ben Anne, een meid van 17 jaar die haar passie heeft gemaakt van bloggen. 

Wat je allemaal kan vinden op mijn blog? Ik schrijf tegenwoordig voornamelijk over dingen waar je over na kan denken. Want kunnen wij niet allemaal een beetje bewuster en gelukkig leven en wat als wij nou een open mind hebben, wordt je leven dan ook niet een stuk mooier? Dit klinkt ergens nogal zweverig, maar dat laat ik aan jou zodra je een paar artikelen hebt gelezen.

Verder heb ik een enorme passie voor fotografie. Dit komt weliswaar met vlagen, maar het is en blijft een onderdeel van mijn blog, wat je ook zeker wel zal merken. 
Daarnaast heb ik natuurlijk ook gewoon “mijn” leven en neem ik jullie af en toe mee in een van mijn dagen of reisjes.

Begin 2018 ben ik fanatiek begonnen met boeken lezen en dat lukt nog steeds! Ik deel echter geen reviews meer, maar dit is toch ook een van mijn hobby’s geworden :).

Mijn passie voor bloggen is zo’n vier jaar geleden begonnen, toen ik in het eerste van het voortgezet onderwijs zat. Ik had namelijk een jaar eerder in de Meiden gelezen over WordPress en was laaiend enthousiast!
In het eerste fantaseerde ik dan ook vaak over hoe mijn blog er uit zou zien en wat voor dingen ik wilde gaan schrijven: DIY’s. Ik had toen der tijd altijd wel iets om te maken. Zo nu en dan heb ik weer eens een idee maar niet meer zo intens veel als toen.

In het eerste jaar ben ik dus ook daadwerkelijk begonnen met bloggen op LifeoffAnne, een droom die uitkwam. Eind 2016 verloor ik het plezier daarin en zag ik het nut er niet meer van in, tot 10 mei 2017. Dat is de dag dat ik deze nieuwe blog heb opgezet. Waarom? Ik stond niet meer achter het content wat er op mijn oude blog stond en wilde het roer 180º omgooien. Natuurlijk had ik ook al mijn oude content kunnen verwijderen en een nieuwe lay-out erop kunnen gooien, maar dat voelde niet goed, dus toen zijn we opnieuw begonnen met Anne’s plek.
Dit doe ik weer met super veel plezier en moet mijzelf af en toe bedwingen omdat ik anders alleen nog maar achter de laptop zit, haha!

Ben je nou benieuwd geworden naar wat voor content ik nu maak? Schrijf je dan in en abonneer op mijn website (voor alle orde dit is gratis, hahah!).